Vimla recension vimla rabatt's website

.

Vimla Recension och rabattkod student

 
Under tiden, obegränsad dataplaner — vi vilja benämna ”obegränsad” — har blivit mycket mer attraktivt eftersom Verizon började erbjuda en igen efter cirka fem år. Men du måste titta på begränsningar: Verizons $75 obegränsade planen underkänner strömmande HD-video och kepsar alla mobil-hotspot delar med en bärbar dator eller surfplatta via Wi-Fi en stryk om inte värdelös 600 kbps, oavsett hur mycket data du har använt under de månad. Som representerar ett stort steg tillbaka från sitt tidigare flaggskepp som erbjuder en $80 plan med HD-video och 10 GB full hastighet tjudra. Med obegränsad uppgifterna har nu kostnader $85 per månad, i en plan som kallas bortom obegränsad; minst det högre priset får du 15 GB LTE tjudra, ovanför där du återigen se hotspot hastigheter kvävdes till 600 kbps.
Du bör inte betala en premie för gigabyte du inte använder – eller för tjänsten annonseras som obegränsad som kommer med allvarliga begränsningar vimla recension.
 
T-Mobile drog den samma switcheroo efter återställer HD-video och LTE hotspot hastigheter till dess obegränsade planen. Först det gjorde dessa funktioner en $5 extra, sedan fördubblades den månatliga avgiftsbelagd. T-Mobile tillåter 3G hotspot användning när du träffar din LTE tjudra gräns, en punkt till dess fördel. AT&T har ännu att skala tillbaka sitt januari 2017 obegränsad data erbjudande — men den laddar $90 per månad för denna plan, och det hindrar hotspot användning till värdelös 2G hastigheter när du har överskridit din limit.1 Sprint har inte rensad dess obegränsad affären sedan januari heller, men det också begränsar hotspot användning till 2G när du träffar din keps, och dess nätverk är fortfarande en fjärde plats utmanare.
 
När det gäller tal och text användningsnivåer tillhandahålla alla postpaid planer från de stora transportföretagen obegränsad yrken och meddelandehantering, i teorin du inte ens behöver beräkna dessa siffror. Men många förbetalda och vidaresåld tjänster tillåter dig att spara pengar om du är villig att hålla sig inom vissa gränser. Det bästa sättet att räkna ut hur många texter eller samtal du skickar eller göra är att rådfråga ditt kontoutdrag vimla rabattkod.
 
Abonnemang eller kontantkort/säljs vidare?
 
Om du vill ha obegränsade samtal och texter, mer uppmärksam kundservice och telefon finansiering via din operatör, bör du hålla sig med en traditionell abonnemangskunder plan. Abonnemangskunder kostar lite mer, och du behöver anständig kredit att kvalificera sig, men det kommer att fungera precis som du förväntar dig, och du slipper oroa dig köra in några oväntade roamingavgifter. Men för många människor, kan byta till kontantkort vara ett enkelt sätt att spara $10 till $20 en månad eller mer. Idén om en mindre mobiltelefon plan leverantör slog en av de stora flygbolagets priser medan sälja samma större företagets egna nätverket kan verka bisarr. Men det händer, och det fungerar.
För många människor, kan byta till kontantkort vara ett enkelt sätt att spara $10 till $20 en månad eller mer vimla recensioner.
 
”De fyra stora transportföretagen täcka mycket av marknaden som de kan, men de har lämnat hål”, förklarade Pcmag's Sascha Segan i en 2015 e-postkonversation. Han nämnde sällan användare, kunder med tunn kredit, invandrare och täta internationella anropare. ”De lägger i princip förvärva de kunder till mindre organisationer som riktar dem närmare”.
 
De flesta återförsäljare använder Sprint och T-Mobiles nät, inte AT&T's eller Verizons. CNET: s Marguerite Reardon noterade att AT&T och Verizon inte behöver pengarna dåligt som de andra två: ”det är som frågar varför någon av blygsam inkomst hyr deras extra sovrum och varför den bankrådgivare som bor i en herrgård inte hyra ut någon av 20 rum han h ledig ”.
 
för återförsäljare, för att slå de stora transportföretagen priset när du använder sina nät, är vissa avvägningar i ordning. Vissa operatörer prioriterar sina egna kunder över förutbetalda trafik — som T-Mobile gör med dotterbolaget MetroPCS. En T-Mobile talesman bekräftade denna politik, säger att medan efterskottsbetalda och förbetalda T-Mobile service hade samma prioritet, MetroPCS och andra återförsäljare ”kan märka långsammare hastigheter i tider av nätverksöverbelastning”. Men sa AT&T, Sprint och Verizon de inte införa någon sådan prioritering, och en återförsäljare av Sprint och T-Mobile berättade att även T-Mobiles policy hade ännu att visa eventuella effekter. ”Vi har gjort våra egna tester”, skrev Ting marknadsföring viceordförande Michael Goldstein i ett e-postmeddelande. ”Vi har aldrig upptäckt någon skillnad”.
Medan efterskottsbetalda och förbetalda T-Mobile service har samma prioritet, kan MetroPCS och andra återförsäljare märka långsammare hastigheter i tider av nätverksöverbelastning”.
 
I andra fall kan flygbolaget throttle förutbetald service till en lägre hastighet som standard liksom AT&T med Cricket. Långsammare data eller tillfällig hicka kanske inte dealbreakers för dig, men andra oväntade service bortfaller kan vara. Faktiskt, vi skulle inte rekommendera byte till förbetalda såvida du inte uppfyller de flesta av dessa kriterier vimla recension:
 
Du använder mindre än 5 GB data per månad – många av dessa förbetalda planer börja kostar mer än motsvarigheterna postpaid nära denna nivå.
Du behöver inte en familjeprenumeration rabatt för flera rader.
Härifrån kan du göra med obegränsade samtal och texter till förmån för spara lite pengar.
Du är okej med eventuellt vara egen hand om du har att arbeta igenom service hicka. Retail support kan inte vara ett alternativ.
Du känner dig bekväm att förlita sig förbetalda SIM-kort när du reser utomlands.
Du är villig att läsa finstilta. Som analytiker Jeffrey Moore rådde oss, kan data och ibland även röstroaming inte ingå i vissa förbetalda planer; Sprint är förutbetalt, till exempel, gör att ingen data roaming och endast 50 röst minuter av roaming en månad vimla recension.
 
Observera att många av dessa krav för en avancerad användare som inte har något emot att köpa en telefon och sedan plocka en bärare, istället för att köpa sin telefon från deras bärare. Tyvärr att demografiska är också benägna att använda mer data än många förbetalda tjänster erbjuder till rimliga priser.
 
Att göra känsla av dina alternativ
 
Om du har fastställt som förutbetalda inte är en bra passform för dina behov, utifrån ovanstående diskussion, ditt val är enkelt: plocka de mest prisvärda abonnemangskunder plan som passar dina behov i nätverket som bäst täcker din nyckelområden. Om du tror att förbetalda kan vara ett bättre alternativ, saker lite knepigare.
 
Vi valde för att begränsa denna guide till de mest använda nationella alternativ — fyrana stora och deras förbetalda tjänster och dotterföretag, och sedan TracFone varumärkena Straight Talk och Net10 syskon — liksom tjänster rankad i topp tre i läsaren undersökningar av två platser vi förtroende, PCMag och Consumer Reports (prenumeration krävs). Som lämnade oss med vimla rabattkod:
 
AT&T trådlös, dess förutbetalda program, och dess förutbetalda varumärket Cricket Wireless
Sprint, dess Sprint fram förutbetalda utlöpare och dotterbolagen Virgin Mobile USA och Boost Mobile
T-Mobile och verksamheten MetroPCS
Verizon Wireless och dess förutbetalda varumärke
Consumer Cellular, AT&T och T-Mobile återförsäljare
Projektet Fi, en tjänst från Google baserat vidaresåld Sprint och T-mobil täckning
Republiken Wireless, Sprint och T-Mobile återförsäljare
Ting, en Sprint och T-Mobile återförsäljare
TracFone och dess Net10 och Straight Talk varumärken, som säljer alla fyra nätverk
 
Vi beräknas sedan kostnaden för några typiska buntar av smartphone service, inställning minimal användning 1 gigabyte data, lätt användning vid 3 GB och tung användning 5 GB. Den mittersta siffran är bara runt NPD koncernens 2,9 GB genomsnittliga cellular-data-använda uppskattning i April 2015. genom juni 2017 fann marknadsundersökningar företaget att Genomsnittligt hoppat till 5,2 GB, NPD analytiker Brad Akyuz sade i augusti 2017.

Free website powered by Beep.com
 
The responsible person for the content of this web site is solely
the webmaster of this website, approachable via this form!